Menu de Verleiding

2 gangen
€ 50,00
Lunch mogelijk van donderdag tot en met zaterdag 

3 gangen
€ 70,00

Diner mogelijk van dinsdag tot en met donderdag
(Alleen op reservering, graag bij reservering vermelden)

uitbreiding
selectie boerenkazen
€ 25,00

Michel’s Meesterkok Menu

Een selectie van signatuur gerechten en creaties uit het seizoen

**

Coquille met grapefruit, avocado, radijs en Timut peper

**

Signatuurgerecht ter uitbreiding € 35,00

Terrine van ganzenlever en gerookte paling met rode biet en 25 jaar gerijpte aceto balsamico

**

In beurre noisette gebakken rogvleugel met cantharellen, aardpeer en bakjus met hazelnoot

**

Octopus met tomatada, zwarte knoflook, bosui en uitlek van tomaat met bieslookolie

**

Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignons en salieboter

**

Op het karkas gebraden kooi-eend, gekonfijte bout, vijgen, witlof en jus met sjalotten

**

Bereidingen van suikermais met ananas en zwarte limoen

4 gerechten
coquille/rog/eend/suikermais
€ 130,00

5 gerechten
coquille/rog/octopus/eend/suikermais
€ 150,00

6 gerechten
coquille/rog/octopus/ravioli/eend/suikermais
€ 170,00

Ter uitbreiding
selectie boerenkazen
€ 25,00

Wij serveren ons menu per tafel en houden binnen onze mogelijkheden rekening met allergenen.

DINER à  la carte

Voorgerechten

Drie bereidingen van langoustines:
Geplet, van de plancha en bisque met pompoen, mandarijn en dille
€ 65,00

‘Carabineiro’
Grote Portugese diepzeegarnaal met bacalhau, artisjok en chouriço olie
€ 59,50

Terrine van ganzenlever en gerookte paling met rode biet en 25 jaar gerijpte aceto balsamico
€ 47,50

Terrine de Campagne van konijn en ganzenlever met selderij variëteiten
€ 42,50

Gepofte sjalot met zwarte knoflook, pijnboompitten, appel, kervel en gember
€ 29,50

Hoofdgerechten

In beurre noisette gebakken rogvleugel met cantharellen, aardpeer en bakjus met hazelnoot
€ 57,50

Op het karkas gebraden kooi-eend, gekonfijte bout, vijgen, witlof en jus met sjalotten
€ 52,50

Tournedos ‘Rossini’
Ierse ossenhaas met gebakken ganzenlever, truffel en Madeira jus,
ravioli gevuld met ossenstaart, kropsla met mayonaise en Parmezaan
€ 65,00

Krokant gebakken kalfszwezerik met prei, cantharellen en jus met gedroogde morieljes
€ 65,00

Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignons en salieboter
€ 39,50

Desserts

Dessert exotique; tropisch fruit, bloemen, koriander, ijs van Thaise curry en coulis van passiefruit
€ 22,50

Bereidingen van suikermais met ananas en zwarte limoen
€ 22,50

Soufflé van framboos met witte chocolade en zuring
€ 25,00 p.p.
(vanaf 2 personen te bestellen, bereidingstijd 25 minuten)

Selectie boerenkazen
€ 29,50

Menu Botanica

Dit is een selectie vegetarische gerechten, bestaande uit klassiekers en creaties van het seizoen.

**

Gepofte sjalot met zwarte knoflook, pijnboompitten, appel, kervel en gember

**

Warme salade van kropsla, cantharellen, oude Beemsterkaas en basilicum

**

Opperdoezer Ronde gebraden en als salade met gemarineerde radijs

**

Gnocchi van zoete aardappel met prei, feta en jus met morieljes

**

Verschillende bereidingen van rode en gele biet met grapefruit en dragon

**

Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas, ‘Queijo da Serra da Estrela’,
courgette, kastanjechampignon en salieboter

**

Dessert Exotique met tropisch fruit, bloemen, koriander,
ijs van Thaise curry en coulis van passiefruit

**

4 gerechten
sjalot/kropsla/ravioli/exotique
€ 120,00

5 gerechten
sjalot/kropsla/opperdoezer/ravioli/exotique
€ 140,00

     6 gerechten
sjalot/kropsla/opperdoezer/gnocchi/ravioli/exotique
€ 160,00

7 gerechten
sjalot/kropsla/opperdoezer/gnocchi/biet/ravioli/exotique
€ 170,00

Ter uitbreiding:
selectie boerenkazen
€ 25,00

Wijnarrangement per glas
€ 14,50

Wij serveren ons menu per tafel en houden binnen onze mogelijkheden rekening met allergenen.

[super_web_share type="inline" color="#ffffff" text="Delen" style="default" icon="share-icon-4" size="small"]