Menu de Verleiding
2 gangen
€ 50,00
Lunch mogelijk van donderdag tot en met zaterdag
3 gangen
€ 70,00
Diner mogelijk van dinsdag tot en met donderdag
(Alleen op reservering, graag bij reservering vermelden)
uitbreiding
selectie boerenkazen
€ 25,00
Michel’s Meesterkok Menu
Een selectie van signatuur gerechten en creaties uit het seizoen
**
Coquille met grapefruit, avocado, radijs en Timut peper
**
Signatuurgerecht ter uitbreiding € 35,00
Terrine van ganzenlever en gerookte paling met rode biet en 25 jaar gerijpte aceto balsamico
**
In beurre noisette gebakken rogvleugel met cantharellen, aardpeer en bakjus met hazelnoot
**
Octopus met tomatada, zwarte knoflook, bosui en uitlek van tomaat met bieslookolie
**
Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignons en salieboter
**
Op het karkas gebraden kooi-eend, gekonfijte bout, vijgen, witlof en jus met sjalotten
**
Bereidingen van suikermais met ananas en zwarte limoen
4 gerechten
coquille/rog/eend/suikermais
€ 130,00
5 gerechten
coquille/rog/octopus/eend/suikermais
€ 150,00
6 gerechten
coquille/rog/octopus/ravioli/eend/suikermais
€ 170,00
Ter uitbreiding
selectie boerenkazen
€ 25,00
Wij serveren ons menu per tafel en houden binnen onze mogelijkheden rekening met allergenen.
DINER à la carte
Voorgerechten
Drie bereidingen van langoustines:
Geplet, van de plancha en bisque met pompoen, mandarijn en dille
€ 65,00
‘Carabineiro’
Grote Portugese diepzeegarnaal met bacalhau, artisjok en chouriço olie
€ 59,50
Terrine van ganzenlever en gerookte paling met rode biet en 25 jaar gerijpte aceto balsamico
€ 47,50
Terrine de Campagne van konijn en ganzenlever met selderij variëteiten
€ 42,50
Gepofte sjalot met zwarte knoflook, pijnboompitten, appel, kervel en gember
€ 29,50
Hoofdgerechten
In beurre noisette gebakken rogvleugel met cantharellen, aardpeer en bakjus met hazelnoot
€ 57,50
Op het karkas gebraden kooi-eend, gekonfijte bout, vijgen, witlof en jus met sjalotten
€ 52,50
Tournedos ‘Rossini’
Ierse ossenhaas met gebakken ganzenlever, truffel en Madeira jus,
ravioli gevuld met ossenstaart, kropsla met mayonaise en Parmezaan
€ 65,00
Krokant gebakken kalfszwezerik met prei, cantharellen en jus met gedroogde morieljes
€ 65,00
Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignons en salieboter
€ 39,50
Desserts
Dessert exotique; tropisch fruit, bloemen, koriander, ijs van Thaise curry en coulis van passiefruit
€ 22,50
Bereidingen van suikermais met ananas en zwarte limoen
€ 22,50
Soufflé van framboos met witte chocolade en zuring
€ 25,00 p.p.
(vanaf 2 personen te bestellen, bereidingstijd 25 minuten)
Selectie boerenkazen
€ 29,50
Menu Botanica
Dit is een selectie vegetarische gerechten, bestaande uit klassiekers en creaties van het seizoen.
**
Gepofte sjalot met zwarte knoflook, pijnboompitten, appel, kervel en gember
**
Warme salade van kropsla, cantharellen, oude Beemsterkaas en basilicum
**
Opperdoezer Ronde gebraden en als salade met gemarineerde radijs
**
Gnocchi van zoete aardappel met prei, feta en jus met morieljes
**
Verschillende bereidingen van rode en gele biet met grapefruit en dragon
**
Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas, ‘Queijo da Serra da Estrela’,
courgette, kastanjechampignon en salieboter
**
Dessert Exotique met tropisch fruit, bloemen, koriander,
ijs van Thaise curry en coulis van passiefruit
**
4 gerechten
sjalot/kropsla/ravioli/exotique
€ 120,00
5 gerechten
sjalot/kropsla/opperdoezer/ravioli/exotique
€ 140,00
6 gerechten
sjalot/kropsla/opperdoezer/gnocchi/ravioli/exotique
€ 160,00
7 gerechten
sjalot/kropsla/opperdoezer/gnocchi/biet/ravioli/exotique
€ 170,00
Ter uitbreiding:
selectie boerenkazen
€ 25,00
Wijnarrangement per glas
€ 14,50
Wij serveren ons menu per tafel en houden binnen onze mogelijkheden rekening met allergenen.