Michel’s kookstijl

Onze chefkok en SVH Meesterkok Michel van der Kroft is een vakman pur sang en gepassioneerd liefhebber van het ambacht. Samen met zijn team kookt Michel vanuit een klassieke basis gerechten die elegant en intens zijn. Michel’s muze, zijn Portugese vrouw Maria do Céu is zijn grootste inspiratiebron. Daarom loopt er een fijne Portugese rode draad door Michel’s kookstijl. Op deze wijze vertelt hij een zeer persoonlijk verhaal middels zijn gerechten die origineel en heel eigen zijn. Waar Michel heel trots op is, is dat de liefde voor zijn vrouw inmiddels ook zijn signatuur op het bord is.

Menu de Verleiding

Geroosterde bloemkool met gorgonzola en ingelegde krentjes

**

Arroz de Pato
Op het karkas gebraden eend met Portugese rijst en de gekonfijte bout, gel van bloedsinaasappel, prei in vinaigrette en jus van eend

*

Chiboust van roomkaas met dulce de leche, hazelnoot en duindoornbes


2 gerechten

bloemkool | eend
€ 55,00
(alleen lunch)

3 gerechten

bloemkool | eend | roomkaas
€ 75,00
(niet op vrijdag- en zaterdagavond)

UITBREIDING

selectie boerenkazen
€ 27,50

(Alleen op reservering, graag bij reservering vermelden)

Michel’s Meesterkok Menu

Een selectie van signatuur gerechten en creaties uit het seizoen

**

Rauwe tonijn met buffel burrata, salade van fijne kruiden en wintertruffel

**

Signatuurgerecht ter uitbreiding
€ 37,50

Terrine van ganzenlever en gerookte paling met rode biet en 25 jaar gerijpte aceto balsamico

**

Skrei met palmkool, Lardo di Colonnata en saus van zuurkool

**

Kreeft van de plancha met bereidingen van wortel, verse morielje en kreeftenjus met fenegriek

**

Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignons en salieboter

**

Arroz de Pato
Op het karkas gebraden eend met Portugese rijst en de gekonfijte bout, gel van bloedsinaasappel, prei in vinaigrette en jus van eend

**

Chiboust van roomkaas met dulce de leche, hazelnoot en duindoornbes


4 gerechten

tonijn | skrei | eend | roomkaas
€ 139,50

5 gerechten

tonijn | skrei | kreeft | eend| roomkaas
€ 159,50

6 gerechten

tonijn | skrei | kreeft | ravioli | eend | roomkaas
€ 179,50

Ter uitbreiding

selectie boerenkazen
€ 27,50

Wij serveren ons menu per tafel en houden binnen onze mogelijkheden rekening met allergenen.

DINER a la carte

VOORGERECHTEN

Drie bereidingen van langoustines:
Geplet, van de plancha en bisque met pompoen, mandarijn en dille
€ 67,50

‘Carabineiro’
Grote Portugese diepzeegarnaal met bacalhau, artisjok en chouriço olie
€ 59,50

Terrine van ganzenlever en gerookte paling met rode biet en 25 jaar gerijpte aceto balsamico
€ 49,50

Terrine de Campagne van konijn en ganzenlever met selderij variëteiten
€ 42,50

Geroosterde bloemkool met gorgonzola en ingelegde krentjes
€ 29,50

HOOFDGERECHTEN

Skrei met palmkool, Lardo di Colonnata en saus van zuurkool
€ 59,50

Arroz de Pato
Op het karkas gebraden eend met Portugese rijst en de gekonfijte bout, gel van bloedsinaasappel, prei in vinaigrette en jus van eend
€ 55,00

Tournedos ‘Rossini’
Ierse ossenhaas met gebakken ganzenlever, truffel en Madeira jus, ravioli gevuld met ossenstaart, kropsla met mayonaise en Parmezaan
€ 67,50

Krokant gebakken kalfszwezerik met prei, verse morielje en jus met gedroogde morieljes
€ 67,50

Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignons en salieboter
€ 39,50

DESSERTS

Dessert exotique; tropisch fruit, bloemen, koriander, ijs van Thaise curry en coulis van passiefruit
€ 25,00

Chinoust van roomkaas met dulce de leche, hazelnoot en duindoornbes
€ 25,00

Selectie boerenkazen
€ 29,50

Menu Botanica

Dit is een selectie vegetarische gerechten, bestaande uit klassiekers en creaties van het seizoen.

**

Geroosterde bloemkool met gorgonzola en ingelegde krentjes

**

Fregola met artisjok à la plancha, pistachepesto en padronpepers

**

Risotto met palmkool, verse morielje en schuimige saus van gerookte knoflook

**

Gnocchi van zoete aardappel met prei, feta en jus met gedroogde morieljes

**

Verschillende bereidingen van rode en gele biet met grapefruit en dragon

**

Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas, ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignon en salieboter

**

Dessert Exotique met tropisch fruit, bloemen, koriander, ijs van Thaise curry en coulis van passiefruit


4 gerechten

bloemkool | fregola | ravioli | exotique
€ 124,50

5 gerechten

bloemkool| fregola | risotto | ravioli | exotique
€ 144,50

6 gerechten

bloemkool | fregola | risotto | gnocchi | ravioli | exotique
€ 164,50

7 gerechten

bloemkool | fregola | risotto| gnocchi | biet | ravioli | exotique
€ 174,50

Ter uitbreiding

selectie boerenkazen
€ 27,50

Wijnarrangement per glas

€ 15,50

Wij serveren ons menu per tafel en houden binnen onze mogelijkheden rekening met allergenen.

Restaurant ’t Nonnetje

Vischmarkt 38
3841BG HARDERWIJK

0341 – 41 58 48

info@hetnonnetje.nl

Op de hoogte blijven?

Restaurant ’t Nonnetje

Vischmarkt 38
3841BG HARDERWIJK

0341 – 41 58 48

info@hetnonnetje.nl

Op de hoogte blijven?

Copyright 2024 | ’t Nonnetje | Vacatures

Copyright 2024 | ’t Nonnetje | Vacatures | Cookies