Michel’s kookstijl

Onze chefkok en SVH Meesterkok Michel van der Kroft is een vakman pur sang en gepassioneerd liefhebber van het ambacht. Samen met zijn team kookt Michel vanuit een klassieke basis gerechten die elegant en intens zijn. Michel’s muze, zijn Portugese vrouw Maria do Céu is zijn grootste inspiratiebron. Daarom loopt er een fijne Portugese rode draad door Michel’s kookstijl. Op deze wijze vertelt hij een zeer persoonlijk verhaal middels zijn gerechten die origineel en heel eigen zijn. Waar Michel heel trots op is, is dat de liefde voor zijn vrouw inmiddels ook zijn signatuur op het bord is.

Menu de Verleiding

Geroosterde bloemkool met gorgonzola en ingelegde krentjes

**

Arroz de Pato
Op het karkas gebraden eend met Portugese rijst en de gekonfijte bout, gel van bloedsinaasappel, prei in vinaigrette en jus van eend

**

Gepocheerde peer met karnemelk en pistache


2 gerechten

bloemkool | eend
€ 55,00
(alleen lunch)

3 gerechten

bloemkool | eend | peer
€ 75,00
(niet op vrijdag- en zaterdagavond)

UITBREIDING

selectie boerenkazen
€ 27,50

(Alleen op reservering, graag bij reservering vermelden)

Michel’s Meesterkok Menu

Een selectie van signatuur gerechten en creaties uit het seizoen

**

Gemarineerde zalm met radijs, rettich en piccalilly

**

Signatuurgerecht ter uitbreiding
€ 37,50

Terrine van ganzenlever en gerookte paling met rode biet en 25 jaar gerijpte aceto balsamico

**

Kabeljauw met ‘Bacalhau à Brás’ en saus van palmkool

**

Octopus met tomatada, gestoofde bosui, crème van zwarte knoflook en vinaigrette van rode paprika

**

Hollandse witte asperge met doperwt, kamille en jus met gedroogde morieljes

**

Arroz de Pato
Op het karkas gebraden eend met Portugese rijst en de gekonfijte bout, gel van bloedsinaasappel, prei in vinaigrette en jus van eend

**

Gepocheerde peer met karnemelk en pistache


4 gerechten

zalm | kabeljauw | eend | peer
€ 139,50

5 gerechten

zalm | kabeljauw | octopus | eend| peer
€ 159,50

6 gerechten

zalm| kabeljauw | octopus | asperge | eend | peer
€ 179,50

Ter uitbreiding

selectie boerenkazen
€ 27,50

Wij serveren ons menu per tafel en houden binnen onze mogelijkheden rekening met allergenen.

DINER a la carte

VOORGERECHTEN

Drie bereidingen van langoustines:
Geplet, van de plancha en bisque met pompoen, mandarijn en dille
€ 67,50

‘Carabineiro’
Grote Portugese diepzeegarnaal met bacalhau, artisjok en chouriço olie
€ 59,50

Terrine van ganzenlever en gerookte paling met rode biet en 25 jaar gerijpte aceto balsamico
€ 49,50

Terrine de Campagne van konijn en ganzenlever met sugarsnaps, waterkers en Savora mosterd
€ 42,50

Geroosterde bloemkool met gorgonzola en ingelegde krentjes
€ 29,50

HOOFDGERECHTEN

Kabeljauw met ‘Bacalhau à Brás’ en saus van palmkool
€ 59,50

Arroz de Pato
Op het karkas gebraden eend met Portugese rijst en de gekonfijte bout, gel van bloedsinaasappel, prei in vinaigrette en jus van eend
€ 55,00

Tournedos ‘Rossini’
Ierse ossenhaas met gebakken ganzenlever, truffel en Madeira jus, ravioli gevuld met ossenstaart, kropsla met mayonaise en Parmezaan
€ 67,50

Krokant gebakken kalfszwezerik met Hollandse witte asperge, doperwt, verse morielje en jus met gedroogde morieljes
€ 67,50

Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignons en salieboter
€ 39,50

DESSERTS

Dessert exotique; tropisch fruit, bloemen, koriander, ijs van Thaise curry en coulis van passiefruit
€ 25,00

Gepocheerde peer met karnemelk en pistache
€ 25,00

Selectie boerenkazen
€ 29,50

Menu Botanica

Dit is een selectie vegetarische gerechten, bestaande uit klassiekers en creaties van het seizoen.

**

Geroosterde bloemkool met gorgonzola en ingelegde krentjes

**

Hollandse witte asperge met doperwt, kamille en jus met gedroogde morieljes

**

Fregola met artisjok à la plancha, pistachepesto en padronpepers

**

Gnocchi van zoete aardappel met prei, feta en truffelboter

**

Verschillende bereidingen van rode en gele biet met grapefruit en dragon

**

Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas, ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignon en salieboter

**

Dessert Exotique met tropisch fruit, bloemen, koriander, ijs van Thaise curry en coulis van passiefruit


4 gerechten

bloemkool | asperge | ravioli | exotique
€ 124,50

5 gerechten

bloemkool| asperge | fregola | ravioli | exotique
€ 144,50

6 gerechten

bloemkool | asperge | fregola | gnocchi | ravioli | exotique
€ 164,50

7 gerechten

bloemkool | asperge | fregola| gnocchi | biet | ravioli | exotique
€ 174,50

Ter uitbreiding

selectie boerenkazen
€ 27,50

Wijnarrangement per glas

€ 15,50

Wij serveren ons menu per tafel en houden binnen onze mogelijkheden rekening met allergenen.

Restaurant ’t Nonnetje

Vischmarkt 38
3841BG HARDERWIJK

0341 – 41 58 48

info@hetnonnetje.nl

Op de hoogte blijven?

Restaurant ’t Nonnetje

Vischmarkt 38
3841BG HARDERWIJK

0341 – 41 58 48

info@hetnonnetje.nl

Op de hoogte blijven?

Copyright 2024 | ’t Nonnetje | Vacatures

Copyright 2024 | ’t Nonnetje | Vacatures | Cookies