Michel’s kookstijl

Onze chefkok en SVH Meesterkok Michel van der Kroft is een vakman pur sang en gepassioneerd liefhebber van het ambacht. Samen met zijn team kookt Michel vanuit een klassieke basis gerechten die elegant en intens zijn. Michel’s muze, zijn Portugese vrouw Maria do Céu is zijn grootste inspiratiebron. Daarom loopt er een fijne Portugese rode draad door Michel’s kookstijl. Op deze wijze vertelt hij een zeer persoonlijk verhaal middels zijn gerechten die origineel en heel eigen zijn. Waar Michel heel trots op is, is dat de liefde voor zijn vrouw inmiddels ook zijn signatuur op het bord is.

Menu de Verleiding

2 GANGEN

€ 55,00

3 GANGEN

€ 75,00

UITBREIDING

selectie boerenkazen
€ 25,00

Lunch mogelijk van donderdag tot en met zaterdag
Diner mogelijk van dinsdag tot en met donderdag
(Alleen op reservering, graag bij reservering vermelden)

Michel’s Meesterkok Menu

Een selectie van signatuur gerechten en creaties uit het seizoen

**

Coquille met grapefruit, avocado, radijs en Timut peper

**

Signatuurgerecht ter uitbreiding
€ 35,00

Terrine van ganzenlever en gerookte paling met rode biet en 25 jaar gerijpte aceto balsamico

**

In beurre noisette gebakken rogvleugel met cantharellen, aardpeer en bakjus met hazelnoot

**

Octopus met tomatada, zwarte knoflook, bosui en uitlek van tomaat met bieslookolie

**

Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignons en salieboter

**

Op het karkas gebraden fazantenhen met bitterbal van de bout, witlof met parmaham, aardappelcrème met Epoisses, appel en jus met Calvados

**

Smaken van het eiland Madeira
Mousse van sinaasappel met tamarillo, ijs van amandel en Poncha da Madeira


4 gerechten

coquille | rog | fazant | smaken van Madeira
€ 135,00

5 gerechten

coquille | rog | octopus | fazant| smaken van Madeira
€ 155,00

6 gerechten

coquille | rog | octopus | ravioli | fazant | smaken van Madeira
€ 175,00

Ter uitbreiding

selectie boerenkazen
€ 25,00

Wij serveren ons menu per tafel en houden binnen onze mogelijkheden rekening met allergenen.

DINER a la carte

VOORGERECHTEN

Drie bereidingen van langoustines:
Geplet, van de plancha en bisque met pompoen, mandarijn en dille
€ 65,00

‘Carabineiro’
Grote Portugese diepzeegarnaal met bacalhau, artisjok en chouriço olie
€ 59,50

Terrine van ganzenlever en gerookte paling met rode biet en 25 jaar gerijpte aceto balsamico
€ 47,50

Terrine de Campagne van konijn en ganzenlever met selderij variëteiten
€ 42,50

Gepofte sjalot met zwarte knoflook, pijnboompitten, appel, kervel en gember
€ 29,50

HOOFDGERECHTEN

In beurre noisette gebakken rogvleugel met cantharellen, aardpeer en bakjus met hazelnoot
€ 57,50

Op het karkas gebraden fazantenhen met bitterbal van de bout, witlof met Parmaham, aardappelcrème met Epoisses, appel en jus met Calvados
€ 52,50

Tournedos ‘Rossini’
Ierse ossenhaas met gebakken ganzenlever, truffel en Madeira jus, ravioli gevuld met ossenstaart, kropsla met mayonaise en Parmezaan
€ 65,00

Krokant gebakken kalfszwezerik met prei, cantharellen en jus met gedroogde morieljes
€ 65,00

Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignons en salieboter
€ 39,50

DESSERTS

Dessert exotique; tropisch fruit, bloemen, koriander, ijs van Thaise curry en coulis van passiefruit
€ 22,50

Smaken van het eiland Madeira
Mousse van sinaasappel met tamarillo, ijs van amandel en Poncha da Madeira
€ 22,50

Selectie boerenkazen
€ 29,50

Menu Botanica

Dit is een selectie vegetarische gerechten, bestaande uit klassiekers en creaties van het seizoen.

**

Gepofte sjalot met zwarte knoflook, pijnboompitten, appel, kervel en gember

**

Fregola met artisjok à la plancha, pistachepesto en padronpepers

**

Risotto met palmkool, trompette de la mort en schuimige saus van gerookte knoflook

**

Gnocchi van zoete aardappel met prei, feta en jus met morieljes

**

Verschillende bereidingen van rode en gele biet met grapefruit en dragon

**

Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas, ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignon en salieboter

**

Dessert Exotique met tropisch fruit, bloemen, koriander, ijs van Thaise curry en coulis van passiefruit


4 gerechten

sjalot | fregola | ravioli | exotique
€ 120,00

5 gerechten

sjalot | fregola | risotto | ravioli | exotique
€ 140,00

6 gerechten

sjalot | fregola | risotto | gnocchi | ravioli | exotique
€ 160,00

7 gerechten

sjalot | fregola | risotto| gnocchi | biet | ravioli | exotique
€ 170,00

Ter uitbreiding

selectie boerenkazen
€ 25,00

Wijnarrangement per glas

€ 14,50

Wij serveren ons menu per tafel en houden binnen onze mogelijkheden rekening met allergenen.

Restaurant ’t Nonnetje

Vischmarkt 38
3841BG HARDERWIJK

0341 – 41 58 48

info@hetnonnetje.nl

Op de hoogte blijven?

Restaurant ’t Nonnetje

Vischmarkt 38
3841BG HARDERWIJK

0341 – 41 58 48

info@hetnonnetje.nl

Op de hoogte blijven?

Copyright 2024 | ’t Nonnetje | Vacatures

Copyright 2024 | ’t Nonnetje | Vacatures | Cookies